Rappel du premier message :
Fau aver :
- 500 g de cireijas negras.
- 4 uòus.
- 100 g de sucre.
- 80 g de farina.
- 60 g de burre e 25 cl de lach (o 100ml de crema).
- 1 pincada de sau.
1- Lavatz e sechatz las cireijas.
2- Batete los uòus en moleta, apondetz una pincada de sau e lo sucre.
3- Adjúntatz la farina pitit a pitit en boirant per aver una pasta lisa.
4- Adjúntatz la crèma (o lo burre e lo lach).
5- Dispausatz las cireijas dins un plat (en terra, en veirre...), versatz la pasta.
6- Metetz dins lo forn 30/45 minutas.
Fau aver :
- 500 g de cireijas negras.
- 4 uòus.
- 100 g de sucre.
- 80 g de farina.
- 60 g de burre e 25 cl de lach (o 100ml de crema).
- 1 pincada de sau.
1- Lavatz e sechatz las cireijas.
2- Batete los uòus en moleta, apondetz una pincada de sau e lo sucre.
3- Adjúntatz la farina pitit a pitit en boirant per aver una pasta lisa.
4- Adjúntatz la crèma (o lo burre e lo lach).
5- Dispausatz las cireijas dins un plat (en terra, en veirre...), versatz la pasta.
6- Metetz dins lo forn 30/45 minutas.